ARAS

ARAS zve na Mezinárodní scenáristikou konferenci

ARAS se stal partnerem Mezinárodní scenáristické konference, která se uskuteční 11. až 14. září v Olomouci. Letošní téma akce, jejíž organizátorem je Univerzita Palackého, zní “Conversation Beyond Script”.

Konference proběhne v angličtině, mezi desítkami řečníků, jejichž seznam si můžete přečíst zde, jsou zástupci téměř všech kontinentů. Reprezentanti české scenáristické obce se tak mohou potkat s kolegy ze zahraničních institucí (DDV, WGA a další) a nejen na společenském večeru s nimi probrat a reflektovat loňskou stávku amerických scenáristů či globální výzvy na poli technologickém i průmyslovém, které před scenáristy stojí. Členové ARAS mají speciální slevu na konferenční poplatek, pro účast nás prosím kontaktujte na info@aras.cz

V rámci programu proběhne 11. září v 19:00 projekce minimalistického krimi dramatu Lesní vrah s následnou diskuzí se scenáristou a producentem Zdeňkem Holým a režisérem a místopředsedou ARAS Radimem Špačkem.

Více informací najdete zde

Publikováno: 29. 8. 2024

ARAS

Přihlaste se k odběru novinek

Odesláním udělujete souhlas k zasílání newsletteru ze světa ARAS (elektronické OS) a souhlasíte se Zásadami. Souhlas můžete kdykoliv odvolat a máte právo na podání námitek proti provádění přímého marketingu.

zavřít