ARAS

ARAS hledá stážistu/stážistku

Hledáte praxi u renomované organizace? Baví Vás film, zajímá Vás audiovizuální prostředí a chcete se podílet na chodu asociace, která má smysl? Tak hledáme právě Vás!

ARAS je profesní asociace zastupující režiséry, scenáristy a dramaturgy. Nejen pro své členy organizuje přednášky, workshopy, diskuze a setkání. Spolupracuje s dalšími organizacemi z AV oblasti – např. profesní organizace, televize, vysoké školy atd. Podporuje své členy a rozvíjí AV prostředí ČR.

Koho hledáme:

Pečlivou, zodpovědnou osobu s organizačními schopnostmi, starší 18 let (možnost i pro studenty), která by se celoročně spolupodílela na chodu asociace (administrativa, organizace přednášek a dalších akcí). Orientace v oboru kinematografie výhodou.

Co nabízíme:

  • symbolickou odměnu dle počtu odpracovaných hodin
  • možnost nahlédnout do zákulisí unikátní profesní asociace a celého AV prostředí
  • mentoring
  • certifikát stážisty

Pokud Vás nabídka zaujala, pošlete do 25. 8. e-mail na info@aras.cz společně s pár slovy o Vás. Vaše CV je vítáno, ale není podmínkou.

 

Publikováno: 9. 5. 2024

ARAS

Přihlaste se k odběru novinek

Odesláním udělujete souhlas k zasílání newsletteru ze světa ARAS (elektronické OS) a souhlasíte se Zásadami. Souhlas můžete kdykoliv odvolat a máte právo na podání námitek proti provádění přímého marketingu.

zavřít