ARAS

Filmy členů ARAS na MFDF Jihlava

Více než desítka filmů, jejichž autoři a autorky jsou členy/ky ARAS, bude uvedena na MFDF Jihlava, některé z nich ve světové premiéře!

Světovou premiéru bude mít na festivalu například portrét výtvarnice Emmy Srncové „Emma v oblacích“ od Karla Smyczka, „Vězení dějin“ (spolurežie Jan Gogola ml.), „Olympijský mezičas“ Haruny Honcoop nebo film o přátelství hudebníka Miroslava Waneka a výtvarníka Martina Velíška nazvaný „Rozsviť světlo, ať je vidět“ režiséra Radima Špačka.

Dále budou uvedeny filmy Byznys s nadějí (Natálie Císařovská), František Kriegl (Martin Slunečko, Miloslav Šmídmajer), Případ Modrý (Roman Vávra), Scalescape (Petr Salaba), Útěk do Berlína (spolurežie Martin Froyda), Váleční reportéři (Petr Jančárek). Vyčichaná pravda české justice režisérky Zuzana Piussi bude uvedena v sekci Work in progress.
Více o festivalu zde.

 

 

Publikováno: 23. 10. 2023

ARAS

Přihlaste se k odběru novinek

Odesláním udělujete souhlas k zasílání newsletteru ze světa ARAS (elektronické OS) a souhlasíte se Zásadami. Souhlas můžete kdykoliv odvolat a máte právo na podání námitek proti provádění přímého marketingu.

zavřít