ARAS

ARAS@TV – Cyklus setkání zástupců televizí a autorů

Nový formát setkání členů ARAS s vedoucími zástupci televizí

Cílem iniciativy ARAS@TV je vytvořit v průběhu roku 4-6 neformálních, neveřejných setkání zástupců televizí a autorů – výhradně členů ARAS, kde televize mohou představit své záměry a úvahy o poptávce či dalších aktuálních tématech vzájemného zájmu a současně získat zpětnou vazbu ze strany členů ARAS. Setkání se konají na FAMU a účast na nich je nutné předem potvrdit na email info@aras.cz

Chystáme:
2024

Na podzim plánujeme setkání se zástupci  TV Nova/ Voyo a TV Prima.

Proběhlo:

Další setkání ARAS@TV proběhlo 26. 3. od 10:00 na FAMU. Tentokrát na téma „vše, co chcete vědět o tvorbě pro iVysílání.“ Hosty byli: ředitel digitálních služeb Jan Maxa a Dorota Vašíčková šéf – dramaturgyně iVysílání.

20. února: zejména pro dokumentaristy bylo určené další setkání se zástupci televizí ARAS@TV na téma „Dokument v televizi: Co je nového?“ Účastnil se výkonný ředitel programu ČT 2 Jan Štern a Petr Morávek (manažer realizace a šéfproducent Centra publicistické a dokumentární tvorby a vzdělávacích pořadů).

10. ledna:  setkání se zástupci České televize – hraná tvorba. Na diskusi dorazila Tereza Polachová (ředitelka obsahu), ředitel programu Milan Fridrich a ředitel výroby Václav Myslík.


2023

2. 10. setkání v se zástupkyněmi TV Prima L. Hornovou (ředitelkou obsahu), L. Kršákovou (ředitelkou výroby) a šéfdramaturgyní J. Skořepovou, které přítomné seznámily s možnostmi scenáristů a režisérů s TV Prima.

12. 9. setkání s ředitelem vývoje TV Nova Michalem Reitlerem

26. 1. setkání s vedením ČT – přítomni Milan Fridrich, Jan Maxa, Václav Myslík a Radomír Šofr

Publikováno: 12. 3. 2024

ARAS

Přihlaste se k odběru novinek

Odesláním udělujete souhlas k zasílání newsletteru ze světa ARAS (elektronické OS) a souhlasíte se Zásadami. Souhlas můžete kdykoliv odvolat a máte právo na podání námitek proti provádění přímého marketingu.

zavřít